Om Hope squad


Først vil jeg sige tak for du er her, jeg håber du giver dig tiden til at læse denne intro til ende, jeg vil bestræbe mig på at den ikke vil skuffe dig. Lektie nr. 1 er at alle som én, har vi mennesker brug for balance. Et liv i balance

Jeg vil trække jer gennem lidt af min livshistorie, for at lære lidt om mennesket bag H.O.P.E SQUAD, men også for at vi allerede nu og her kan lære hinanden lidt at kende, så jeg starter med at give lidt af mig selv.

Som 16 årig, ung knægt fuld af hormonelle forstyrrelser, men vejende 80kg i 8. klasse uden at høre til de højeste, tværtimod. Der gik det alvorligt op for mig, at jeg ikke var den populære dreng længere, snarere som bedst betegnet ”den tykke dreng alle taler med, for lommerne bugner af søde sager”. Det var her, jeg satte mig for at gøre noget ved sagen!

Jeg fik blod på tanden og gik så igang med en større research, omkring vægttab, bodybuilding og ernæring. Hvad jeg opdagede var at min gode idé om at stoppe mit indtag af føde, ikke var så brilliant igen, nok snarere det modsatte. Kroppen har brug for vitaminer, proteiner og fedtstoffer, som en motor behøver både brændstof til at køre og olie til at smøre. Ting jeg ikk havde lagt mit fokus på tidligere.

Jeg lærte i min fordybelse i anatomien og kropsfunktioner som protein-syntese, at kroppen er lig en motor. Din krops behov er, at være en velsmurt motor, en velkørende maskine, som behøver at være fintunet, ”Fintunet til velvære”

Jeg har nu 12 års erfaring med træning og fitness, snart 10 år indenfor ernæring og kostvejledning.Det er nu jeg føler mig rustet til at assistere og støtte op om din beslutning også. Der er ingen facitliste for hvad der er rigtigt og forkert indenfor kost, men der er dog retningslinjer. Derfor benytter vi os af 14 dages testperiode, hvor vi sammen ser på forskellige diæter, før vi i fællesskab beslutter os for hvilken, der passer bedst til netop dig.

Du tilbydes ikke en ”bliv strandklar på 2 måneder-løsning”. Vi går ind for at blive i form og ikke strandklar, Rom blev ej bygget på én dag, det samme gælder din krop. Vi ser ingen grund til at forskrække vores klienter, vi tror på motivation frem for de-motivation!

Min force er at videregive al den positivitet og livsglæde, som jeg har opdaget og oplevet i fitness, til andre. Disse goder befinder sig i den sunde ende af fitness-branchen, og jeg ønsker at dele ud af den glæde jeg fandt heri. En sund livsstil praktiseret i takt med en positiv tankegang, hvor man ved hjælp af tanker forsøger at skabe, også kaldet kognitiv terapi fremmer mange kvaliteter og daglige goder.

Blandt de sunde resultater kan nævnes

  • Forøget livskvalitet
  • Daglig motivation
  • Øget selvværd
  • Sociale færdigheder
politiOm Hope Squad